Dag van de hoop 2019

Elk schooljaar kent hoopvolle momenten. Momenten die je zin geven en waar je energie van krijgt. Bijvoorbeeld als een leerling een lastige opdracht toch weet te voltooien, je een compliment krijgt van een collega of als leerlingen elkaar helpen. Met zoveel mogelijk katholieke en christelijke scholen willen we tijdens de Dag van de HOOP op donderdag 6 juni aandacht geven aan deze mooie momenten.

HOE KUN JE MEEDOEN?

Meedoen is heel eenvoudig en aanmelden is niet nodig. Verus biedt via de IKHEBHOOP-app ideeën, materialen en activiteiten aan, zodat scholen hun eigen les(sen) kunnen samenstellen. De IKHEBHOOP- app is te downloaden via de App Store of Google Play Store. Voor gebruik in de klas is het materiaal ook via digiboard.ikhebhoop.nl te bekijken. Hiermee kun je aan de slag om over hoop te DENKEN, iets te DOEN waardoor een ander hoop krijgt, met elkaar te VIEREN dat er hoop is om de wereld iets mooier te maken en deze verhalen met elkaar en anderen te DELEN.

Doet jullie school óók mee met de Dag van de Hoop? Laat ons vooral weten wat jullie plannen zijn via ikhebhoop@verus.nl. Wie weet komen Elbert en Rinke dan wel bij jullie op school langs om er een reportage van te maken!